Svettbehandling mot armsvett

image1

 

Att svettas är ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen, men vissa personer har ovanligt hög svettproduktion och lider av besvär som hämmar i vardagen. En del personer har mer, eller endast, besvär under vår- och sommarmånaderna. Vår behandling mot armsvett är en snabb och effektiv metod som ger långverkande effekt.
En svettbehandling (även kallad hyperhidrosbehandling) går till så att muskelavslappnande välkänt preparat injiceras med tunna nålar där det finns svettkörtlar i armhålan. En svettbehandling ger inga biverkningar, möjligen svag rodnad eller ömhet de första dagarna.
Det muskelavslappnande preparatet fungerar genom att det blockerar signalen mellan nerv och svettkörtel och hämmar svettproduktionen. Full effekt av behandlingen uppnås efter cirka en vecka och genomsnittlig duration kan variera från 3 till 12 månader.

Behandlingen tar cirka 40 minuter.

Kostnad 5000 kr

Läs om Carolinas berättelse om sin behandling mot armsvett. 

Efter många år med mycket svettning under armarna kom jag till en punkt där jag måste hitta en lösning som kunde fungera skonsamt, praktiskt men mest av allt riskfritt.

Jenny Andersson på Artface i Stockholm är ett känt ansikte i branschen och har mitt fulla förtroende sedan tidigare behandlingar. Det har gått 3 veckor sedan jag fick Botox i armhålerna av Jenny och resultatet är fantastiskt. Själva utförandet av Botoxen var skonsam och smärtfri.

Nu kan jag använda fina kläder utan att det blir missfärgningar från deodorant i kombination av svett men framförallt kan jag släppa stressen som ringarna under armarna gav i sociala och affärsmässiga sammanhang. Jag har inte känt av några biverkningar från behandlingen eller upplevt att jag svettas mera på andra ställen på kroppen, kort och gott en bra match för mig.

Kan varmt rekommendera Botoxbehandling mot svett i armhålan hos Jenny Andersson på Artface i Stockholm. Hon är proffsigt, kunnig och kan trolla bort din svett!