Priser

Många kunder kommer till mig för att uppnå en hudföryngring, en förstärkning eller en förbättring i olika delar av ansiktet.

Olika kunder har olika behov, önskemål och olika förutsättningar. En av de viktigaste delarna av mitt arbete är att vara lyhörd och ta reda på exakt vad du vill uppnå med behandlingen. Detta gör även att du som kund får dina förväntningar uppfyllda genom att vi tillsammans grundligt gått igenom just dina önskemål och förutsättningar. Ytterligare en viktig sak är att resultatet ser naturligt ut.

Vad ingår?

Innan behandlingen utför jag en kostnadsfri bedömning, ger information om vilka olika behandlingsalternativ som finns och därefter ett kostnadsförslag. Ibland krävs det en kombinationsbehandling, både fillers och muskelavslappnande läkemedel – botox för att uppnå det bästa resultatet. Krävs det kirurgi så ger jag även information om det och vägleder dig vidare.

Priset på en behandling utgår inte endast efter per spruta eller per ml utan efter dina önskemål och behandlingens omfattning. Ett kostnadsförslag ges innan behandlingen.

2 tankar om “Priser

 1. Hej hej fick tips av Susanne bokstrand att göra läppar hos dig för du är duktig.
  Även att man fick någon % rabatt om man kom genom henne
  Jag o min kollega är intresserad av att komma förbi men vad använder du?
  Jag har provat Restylane men upplevt att inom en månad är det borta o samma för min kollega.
  Fått rekommendation på teostylane(?) att det är hållbarare.
  Vad tar du för 1,0ml?

  • Hej! Min erfarenhet är att hållbarheten blir bättre och bättre för varje gång. Jag rekommenderar alltid efter första behandlingen att komma tillbaka efter 3-4 månader för att fylla på. Jag använder både Restylane och Juvederm. 10 % på behandlingen, det kostar fr 2900 -3900kr och 10% på det. Du och din vän är välkommen på en kostnadsfri konsultation så kan jag ge mer info. Mvh Jenny

Kommentera