Lider du av armsvett?

Läs om Carolinas berättelse om sin behandling mot armsvett.

”Efter många år med mycket svettning under armarna kom jag till en punkt där jag måste hitta en lösning som kunde fungera skonsamt, praktiskt men mest av allt riskfritt.

Jenny Andersson på Art Face i Stockholm är ett känt ansikte i branschen och har mitt fulla förtroende sedan tidigare behandlingar. Det har gått 3 veckor sedan jag fick Botox i armhålerna av Jenny och resultatet är fantastiskt. Själva utförandet av Botoxen var skonsam och smärtfri.

Nu kan jag använda fina kläder utan att det blir missfärgningar från deodorant i kombination av svett men framförallt kan jag släppa stressen som ringarna under armarna gav i sociala och affärsmässiga sammanhang. Jag har inte känt av några biverkningar från behandlingen eller upplevt att jag svettas mera på andra ställen på kroppen, kort och gott en bra match för mig.

Kan varmt rekommendera Botoxbehandling mot svett i armhålan hos Jenny Andersson på Art Face i Stockholm. Hon är proffsigt, kunnig och kan trolla bort din svett!”

Kommentera