Behandling under ögonen

Ett av mina områden som jag behandlar mest är under ögonen. Ett område som ger ett piggare och ett fräschare utseende. Med fillers – Restylane eller Juvéderm ger både ett naturligt och ett långt hållbart resultat. En del personer har ett ”tårdike” en del har en kraftig fettkudde och en tomhet i mellanansiktet. Jag kan åstadkomma bra resultat endast med fillers då du kan återgå direkt till jobbet. Krävs kirurgi så informerar jag även om det och då rekommenderar jag plastikkirurgen Marie Forseni Flodin på Eriksbergskliniken för en bedömning. En del har även hudöverskott på övre ögonlocket som tynger ner mot ögonfransarna och då krävs det en operation – en övre ögonlocksoperation. Vilket ger ett piggare resultat och du får fram dina ögon mer.

Bilderna nedan är efter en injektionsbehandling under ögonen med Restylanes mjuka fillers – Emervel.

Det är 2 veckor mellan bild 1 och bild 2. Jag korrigerade med ytterligare 1 ml Emervel Classic för att få mer resultat. Slutbilderna kommer nästa vecka.

 

Kommentera