Behandling under ögonen

Behandling under ögonen med fillers, Restylane eller med Juvéderm är min specialitet. Behandlingen uppnår ett piggare och fräschare utseende och dessutom har det en lång hållbarhet. Ibland krävs det att 1-3 behandlingar för att uppnå ett resultat som både jag och kunden är nöjd med. Alla har olika förutsättningar, en del har sämre hudkvalitet än vissa vilket är då svårare att uppnå ett resultat som kunden förväntar sig, en del har tappat mycket volym i mellansiktet, då jag måste återskapa volym för att få ett stöd till undre ögonlocket. Innan behandlingen göres en tydlig konsultation om personens förutsättningar.

Jag träffade en kund förra veckan som jag behandlade under ögonen i december 2013 med först 2 ml Emervel Deep, (Restylane nya produkt) och 1 ml Emervel Classic 3-4 veckor därefter, totalt 3 ml. Nu har det snart gått 2 år och se resultatet som har fortfarande en bra effekt.IMG_0887

 

 

 

 

 

 

Kommentera