Uppföljning av en läppförstoring

För en 1 vecka sedan hade jag en kund som ville förstärka sin överläpp. Hon upplevde sin överläpp som smal och ville ha mer volym.

Vid ett tidigare blogginlägg la jag upp hur det såg ut efter några minuter efter en behandling av läpparna då jag hade fördelat 1 ml Juvéderm Volift.

Nu efter 1 vecka hade jag uppföljning och korrigerade hennes vänstra underläpp då jag upplevde en viss ojämnhet fast jag fördelande jämt första gången. Kunden är nöjd och det ser naturligt och fint ut.

 

Informerade kunden att det kan vara bra att utföra en touch up om 3-4 månader  för att få ett resultat som sitter längre. Min erfarenhet när vi jobbar med hyaluronsyra som finns i Restylane och Juvéderm är att resultatet är hållbart länge efter ett antal behandlingar. Vi återskapar hyaluronsyra som du har brutit ned med åldrandet.

3 tankar om “Uppföljning av en läppförstoring

  1. Ping: Ni som undrar hur dotterns läppar blev – Monas Universum

Kommentera