Trötta och svullna ben efter en arbetsdag?

Att sitta eller stå länge i jobbet och att vara på resande fot, ger ofta tunga, svullna ben,ådernät, åderbråck och svåra venösa sjukdomar. För att förebygga, förbättra och förhindra det så erbjuder jag idag kompressionsstrumpa på Art Face som förbättrar cirkulationen i benvenerna. Kvinnor har lättare att binda vatten i kroppen än män pågrund av hormonella orsaker och bör ha kompressionsstrumpa så ofta som möjligt. När jag behandlar ådernät på Art Face så rekommenderar jag kompressionsstrumpa  efter behandlingen för att få en snabbare och ett bättre resultatet.  Jag har testat många olika stödstrumpor / kompressionsstrumpor men rekommenderar verkligen kompressionsstrumpor från Bauerfeind http://www.bauerfeind.se/hem.html som är både snygga och medicinsk verksamma.

Behandling av ådernät är populär framför allt på hösten då långa byxor används mer pågrund av att behandlingen ger en viss rodnad och en irration på benen i några dagar efter behandlingen.

Behandling av ådernät är en injektionsbehandling och det krävs oftast 2-4 behandlingar med 4-6 veckor mellanrum.

Ett resultat där det har gått 1 år efter bild 1 och bild 2.

Slutresultat efter 5 behandlingar

Slutresultat efter 5 behandlingar

Vid större problem som åderbråck hänvisar jag till Dr Marie Forséni Flodin på Eriksbergskliniken www.eriksbergskliniken.se.

Kommentera