Vill du ha vitare tänder?

Ett leende är så härligt att ge till någon men ibland upplever många att de har fula och bruna tänder som missfärgningar på emaljen på grund av kaffe, thé, vin och viss mat. Det finns många alternativ till ett finare leende, bland annat laser, anpassad skena från tandläkaren och även tandkräm. Med laserbehandling kan du endast uppnå till en viss nyans med skena och gel kan du styra själv vilken nyans på tänderna du vill ha. Nu erbjuder jag iWHITE för ett fräschare leende som är en smidig behandling i hemmet där du kan uppnå 8 nyanser vitare. För mer info läs nedan.

209970siWhite Instant, Professionellt kit för vitare tänder, är ett alternativ till tandblekning som gör tänderna vitare utan dagens omdebatterade blekmedel. iWhite Instant stärker dessutom tänderna då produktens teknologi bygger upp tändernas emalj och gör den, inte bara vitare, utan också starkare. Behandlingen är skonsam och man slipper ilningar, vilket är en vanlig biverkning från tandblekning.
Varje iWhite förpackning innehåller 10 förfyllda skenor som räcker till 5 kompletta behandlingar. Tänderna kan bli upp till 8 nyanser vitare på bara 20 minuter per dag.
iWhite Instants effekt varar i flera veckor (ca 6-8 veckor) men är bland annat beroende på vad du äter och dricker. Produkter som tobak, rödvin, te och kaffe kan ge nya missfärgningar. Eftersom iWhite Instant är skonsamt kan du enkelt förbättra resultatet med 1-2 skenor.

Vi rekommenderar inte produkten till barn under 16 år, till gravida eller ammande kvinnor, om du är allergisk mot någon av ingredienserna eller om du har problem med tandköttet.

iWhite Instant fungerar så här: Kalciumkristaller packas in i tandens yta samtidigt som produkten tar bort missfärgningar, vilket ger ett vitare leende på bara 5 dagar. Kalciumkristaller skadar inte tändernas emalj men istället stärker och bygger tändernas emalj upp vid användning.

Pris: 499 kr

Kommentera