Jag vill se piggare ut!

När kunden kommer för en konsultation hör jag ofta att de vill se piggare och fräschare ut.

”Huden har blivit hängig” ”Jag har fått slapp och rynkig hud” ”Jag har fått finnar fast jag är snart 40 år”

”Huden har fått bruna fläckar, pigmetfläckar efter sommaren” ”Huden är torr och matt” ”Jag är 50 år men ser ut som 60 år”

Med de behandlingar som jag erbjuder idag kan vi uppnå resultat som ger dig ett piggare utseende. Behandling mellan ögonbrynen med fillers och botox ger det ett lyft runt ögat och du slipper se arg och trött ut fast du inte är det.

En konsultation innebär att vi utgår efter dina specifika behov och önskemål för att uppnå ett resultat som ger en naturlig förbättring.

Vad kan jag erbjuda dig?

Jag kan erbjuda dig en förbättring, en förstärkning och en förändring på kliniken.

Med fillers, Restylane www.restylane.se och Juvéderm www.juvederm.com är en produkt som återskapar och ger en föryngring i ansiktet och ibland krävs behandling med botox för att uppnå bästa resultat.

Även peeling och vårdande hudvårdsprodukter är ett bra komplement för att ta hand om sin hud. Jag rekommenderar och säljer det norska hudvårdsmärket ELIXIR www.elixircosmeceuticals.no/sverige.

Krävs det kirurgi kan jag även informera dig om det och därefter boka en konsultationstid hos Marie Forseni Flodin som är plastikkirurg på Eriksbergskliniken www.eriksbergskliniken.se för att ytterligare få mer information om det du söker för.

Kommentera