Hudvårdsprodukter Elixir Cosmeceuticals

Jag har testat många olika hudvårdsmärken i mina år och väntat på att det ska ge resultat som lyster, jämnare hudton och ett lugn i huden. Jag har både haft torr, matt och finnig hy. I våras fick jag prova ett norskt hudvårdsmärke Elixir Cosmecuticals som gav mig effekt direkt. Jag fick en utvald necessär fylld med allt jag behöver för att vårda min hud på bästa sätt. Vilket innebär att du slipper springa till olika butiker, salonger och kliniker för att köpa en kräm på ena stället, rengöring på ett annat ställe osv.

Elixir Cosmeceuticals
Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara och synliga resultat på huden. När du använder produkterna normaliserar du hudens naturliga funktioner vilket ger en ungdomlighet och lyster till huden. Ingredienser som t.ex A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador. Vår grundtanke är att huden ständigt förändrar sig. Vi skräddarsyr hudprogram som passar just ditt hudtillstånd. Istället för att fokusera på «hudtyper», ser vi till hudens tillstånd som hela tiden förändrar sig genom åren och de olika årstiderna.

För att läsa mer om dessa produkter så tryck på länken nedan.

http://www.elixircosmeceuticals.no/wp-content/uploads/2015/03/elixir_brosjyre_swe.pdf

Välkommen för en kostnadsfri bedömning av din hud.

Kommentera