Kostnadsfri konsultation – kirurgi eller icke kirurgi

Många vill göra något för att känna sig och se piggare och fräschare ut. Det kan vara allt från att behöva gå till frisören, tandhygienisten, fotvårdsspecialisten, hudteraputen, injektionsspecilalisten eller till en läkare som är specialist inom plastikkirurgi.

Allt handlar om att finna ett välbefinnande och må bra i sin kropp. Ibland handlar det inte om att förändra något utan mer att ta hand om sig och underhålla det man har.

Med min långa erfarenhet på Akademikliniken har jag både kunskap om plastikkirurgi och icke kirurgi som innebär estetiska injektionsbehandlingar, laser, peeling, sklerosering av ådernät och allmän hudvård. När en kund kommer till mig så vill jag erbjuda kunden konsultationer som utgår ifrån kundens specifika behov oavsett om det krävs kirurgi eller endast injektioner.

Kunder som kommer till mig har ofta ett problem och det kan då kännas viktigt att träffa en specialist som inte endast utgår ifrån sin egen profession utan som har erfarenhet av både kirurgi och injektioner. Med detta förhållningssätt når kunden ofta ett bättre resultat och inte sällan även till en lägre kostnad om de vet vilka alternativ som rekommenderas och på så vis kan göra ett bättre val av behandling.

Mina konsultationer är kostnadsfria och jag samarbetar med Dr Marie Forseni Flodin som är specialist i plastikkirurgi på Eriksbergskliniken. Eriksbergsklinikens mottagning är belägen centralt i Stockholm. www.eriksbergskliniken.se

IMG_0125

Kommentera