KONSULTATION VIA WEBBKAMERAN IFRÅN HEMMET – NÄR DET PASSAR DIG

Är det bara jag som är trött på att passa telefontider, telefonköer, växeltelefonister som kopplar till fel person och att inte få prata med rätt person osv. även om min fråga kan vara okomplicerad och enkel så önskar jag ett snabbt svar.

Ibland vill man bara enkelt kunna ställa en kort fråga och kunna visa upp sitt ansikte och diskutera eller fråga samt få ett kostnadsförslag. Därför börjar jag nu erbjuda konsultationer online, via webbkameran och Skype.

Genom denna tjänst kan du som ny kund boka en kostnadsfri konsultation och från ditt eget hem genom webbkameran visa upp ditt ansikte, diskutera dina önskemål, få information, få ett kostnadsförslag och därefter boka en tid för behandling om du önskar. Du pratar direkt med mig som kommer att utföra din behandling och kommunikationen blir enkel och tydlig för oss båda kring vilka önskemål och förutsättningar du har och vad jag kan erbjuda dig.

Jag är själv en person som uppskattar enkel och rak kommunikation och därför är det viktigt för mig att kunna erbjuda kunderna på Art Face Clinic detsamma. Som kund skall du kunna ställa en kort fråga via sms, mms, Whatsapp, Facebook messenger och alltid få snabbt svar, även om det är kväll eller helg.

På min Boka Direkt-sida http://artfaceclinic.bokadirekt.se kan du som önskar själv gå in och se vilka tider som finns lediga och på så vis slippa ringa om du bara vill ha en tid. Gör du bokningen via Boka Direkt så behöver du inte alls kontakta mig utan får direkt en bekräftelse via sms på att tiden är du valt är din.

Det viktiga för mig är att du som kund kan kommunicera, ställa frågor och få snabba svar, skicka foto på ansiktet eller visa via webbkameran, boka tid för behandling mm på det sätt som passar dig bäst.

Många av mina kunder är vana att kommunicera med vänner och bekanta på ett modernt sätt i realtid och därför vill jag erbjuda samma smidiga sätt när du är kund på Art Face Clinic.

Så här bokar du tid, ställer frågor och får kostnadsförslag hos Art Face Clinic:

  • Konsultationer via webbkamera och Skype ( Skype-id: ArtFaceClinic )
  • Ställ frågor och skicka bilder via sms, mms eller whatapp (tel. 070 529 1787 )
  • Ställ frågor och skicka bilder via email (jenny@faceartbyjenny.se
  • Se lediga tider och boka din tid: http://artfaceclinic.bokadirekt.se
  • Följ mig på bloggen ( http://faceartbyjenny.se ), Instagram ( #faceartbyjenny ) och Facebook http://facebook.com/ArtFaceClinic )

Art Face Clinic gillar enkelhet för kunden

Kommentera