Resultat efter en behandling av Botox

Varför botox?

”Jag har ingen önskan om att göra om mig eller se ut som 25 men jag vill se lika bra ut som jag känner mig inombords”

Vad är botox?

Ett muskelavslappnande läkemedel, som dämpar den starka muskeln i några månader. Förebygger även så att du inte får en stark och djup rynka mellan ögonbrynen. Om det har blivit en djup rynka redan så behandlas rynkan även med fillers, Restylane eller Juvéderm för att få ett bättre resultat.

Läs hur Mona upplever botox –

http://www.monasuniversum.se/2015/06/24/fillers-botox-och-sant/

2 tankar om “Resultat efter en behandling av Botox

  1. When visiting blogs, i usually discover a good content just
    like yours. Very good job on this article!
    I really like how you presented your facts and the way you made
    it appealing and easy to understand. Many thanks.

Kommentera