Felbehandling

Ibland möter vi personer som har fått en felbehandling då det är överbehandlat på ett område i ansikte.

Injektionsbehandlare inom estetiska behandlingar har olika kunskaper och erfarenheter och som konsument är det viktigt att ta reda på deras kunskaper, erfarenheter och få veta vilka förutsättningar som personen har och vilket resultat som kan uppnås innan behandlingen utförs. För mig är det viktigt att skapa ett naturligt resultat som kunden känner sig bekväm med. Som många vet idag som har behandlat läpparna så blir hållbarheten bättre efter ett antal behandlingar vilket är då viktigt att uppnå ett resultat som känns bekvämt länge.

Fotot är taget direkt efter behandlingen. Har korrigerat hennes läppar genom att lägga volym i underläppen för att ge mer balans till överläppen.

Kommentera