Expert Meeting with Dr Mauricio De Maio

I två dagar har jag haft möte med Dr Mauricio De Maio www.mauriciodemaio.com som är plastikkirurg från Brasilien och är en av de bästa i världen inom injektionsbehandlingar. De Maio har studerat och tagit fram de mest betydelsefulla punkterna – koderna i ansiktet för att uppnå det mest återskapande och naturligaste resultatet i ansiktet med fillers, Juvéderm Volbella, Volift och Volume.

Idag frågar vi vad personen vill uppnå med en behandling.

– Vill du se piggare ut?

– Vill du se fräschare ut?

– Vill du uppnå en föryngring?

Behandlingskoderna i ansiktet är väl beprövade och med rätt behandlingsplan, teknik, produkt och volym kan det ge en god effekt som ersätter många kirurgiska ingrepp. Vi uppnår ett resultat som ger en föryngring och ett återskapande i ansiktet direkt och en behandling som många kan gå direkt tillbaka till jobbet.

För att få en bra effekt och resultatet krävs en behandling ovanför problemområdet, som exempelvis då kunden personen söker för sina ”nasolabialvecken” – vecket från näsan ner till munnen, krävs det oftast en behandling i kindbenet för att återskapa tillbaka det som har förskjutits ned.

Även när personen söker för sina mungipor krävs även en behandling i mellanansiktet – kinden, för att få en full effekt.

Vi ser helheten i ansiktet istället för att endast behandla problemområdet som personen söker för.

IMG_8781

Kommentera