Utbildningshelg i Stockholm

En innehållsrik helg med både ett möte med FAN Club – Fillers Academy for Nurses och vårmöte med Allergan www.allergan.com

Många ämnen togs upp inom anti aging och ett av de stora ämnena var kroppens största organ HUDEN.

Acne-  där hela 80 % av befolkningen har acne och 40 % är över 25 år. 20- 40 % lider av depression på grund av det. Acne kan uppkomma pågrund av ärftlighet, stress, hormoner och överproduktion av talg, bakterier bildas och det blir inflammation i huden. En viss kost kan trigga igång acnen, en studie visade att lättmjölk och kolhydrater ökade talgproduktionen.

Det finns många olika behandlingar som kan dämpa acnen. Diagnostiskt Centrum Hud i Stockholm har hudläkare och hudterapeuter som är specialister inom dermatologi och kan ge dig rätt behandling för att lindra besvären. www.diagnostisktcentrumhud.se

Solskader och pigmenteringar- Använd solkrämer året runt från SPF 25 till SPF 50. Idag finns solskydd som är anpassade för ansiktet som innehåller vitamin A, C och E. Vitaminerna har en antioxiderande effekt och skyddar mot de fria radikalerna. Med regelbunden användning förhindrar solskyddet hudens åldrande.

Injektionsbehandlingar- Hudläkaren Dr Juan Sophena specialist inom injektionsbehandlingar från Madrid föreläste om vycross – kollektionen Juvéderm Volbella, Volift och Volume.

Med Juvéderm Volift och Volbella kan vi få bra effekter genom att jobba upp volymförlust och mjuka upp kraftiga linjer bland annat i pannan då botox inte räcker till för att få fulla effekten. Det är ett bra kompliment till en botoxbehandling då vi inte kan lägga botox centralt i pannan, eller till de personer som upplever att effekten av botoxen släpper efter 2 månader.

Med dagens injektionsteknik, kunskap och erfarenhet ger vi kunden fler förutsättningar att skapa goda resultat med endast injektionsbehandlingar.

FullSizeRender-9

Kommentera