Botoxeffekter

Det finns både positiva och negativa effekter av botulinium toxin – botox. Med rätt behandling och rätta förutsättningar kan du uppnå en positiv effekt där du får en slätare panna, en lyster i huden, ett ögonbrynslyft och att du ser och känner dig piggare. De som lider av spänningshuvudvärk känner att de mer sällan har spänningshuvudvärk när de får botox i pannan.

De negativa effekterna av botoxen är att en del upplever och beskriver en viss tyngdhet i pannan och övre ögonlocket vilket blir bättre med tiden. Oftast är det mest en känsla och inte något som syns. Den känslan uppkommer på vissa personer då rynkorna på pannan behandlas för att få en slätare panna, vilket informeras vid konsultationen om risken finns.

Efter en botoxbehandling kommer effekten efter några dagar och ett fullt resultat kan ses efter 14 dagar.

Det är en behandling som är populär året runt men framför allt nu när ljuset är starkare utomhus och fler föredrar en botoxbehandling för att få ett piggare utseende.

Kommentera