Mottagning lördag den 9 Maj i Motala

Jag kommer kunna erbjuda dig som bor i och utanför Motala en kostnadsfri konsultation och behandling den 9 maj inom estetiska injektionsbehandlingar såsom Restylane, Juvéderm och Botox för att förstärka, förbättra och förändra ditt ansikte efter dina förutsättningar och behov.

Jag har inlett ett samarbeta med fotvårdspecialisten Karin Eidner Lundblom som driver Fotvårdsspecialisten vid Vättern, Poppelgatan 1 i Motala www.fotvardsspecialisten.com.

Till vardags finns jag på på Estetiskt Hudläkarcentrum i Stockholm vilket innebär att jag kommer ha mottagning i Motala ungefär en helg per kvartal.

Kontakt och bokning:

Jenny Andersson 070 5291787 eller boka@faceartbyjenny.se

Fillers med Restylane 

Används för att reducera rynkor, trolla bort trötta ögon (som påsar eller ihålighet), skapa volym till kinder m.m.
Hyaluronsyran i Restylane liknar den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid. Resultatet av en behandling är alltså långvarigt men inte permanent. Man brukar säga att det sitter i mellan 6-12 månader och vid upprepade regelbundna behandlingar förlängs också varaktigheten över tiden. Det är en injektionsbehandling  som förbättrar, förstärker och föryngrar huden i ansiktet.

IMG_5960IMG_5965

Botox / Azzalure

Botulinum toxin är ett väl beprövat läkemedel som sedan 1980-talet använts inom sjukvården för att t ex behandla muskelsjukdomar. På senare tid har det blivit allt vanligare att det används även i estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer, rynkor och dämpar muskeln framför allt mellan ögonbrynen – bekymmersrynka.

Behandlingen sker med små stick i huden och effekten av behandlingen kommer successivt och full effekt efter 14 dagar. Effekten sitter i ca 2-6 månader. Vid upprepande behandlingar, ca 2-3 gånger per år så varar effekten längre för varje behandling som utförs.

Botoxbehandling

Botoxbehandling

Kommentera