Injektioner

 ”Är du sur eller arg?” – Nej jag är glad…

”Är du bekymrad?” – Nej, bara en kraftig bekymmersrynka, så kallad elva (II) mellan ögonbrynen.

”Har du sovit dåligt, du ser trött ut?” – Nej, jag har sovit bra i natt. Min hålighet och påsar under ögonen gör att jag ser ut så.

Många människor får ständigt höra dessa frågor av vänner, från sina barn, fru och man och även från kollegor och det kan bli väldigt påfrestande att se t ex se sur och arg ut om man inte är det.

Utseendet får en allt viktigare betydelse i vårt samhället. Genom selfies, bloggar och sociala medier visar vi gärna upp oss för omgivningen och jämför oss själva med andra.

Skönhetsidealen förändras hela tiden och skönhetsbranschen inom icke kirurgi har vuxit snabbt. Istället för att operera sig så väljer många idag att kontinuerligt förbättra sitt utseende genom injektioner. Människor är idag intresserade av att uppnå ett naturligt resultat, se piggare och fräschare ut. Stora bröst och läppar är idag helt ute och istället vill man ha en diskret förändring och underhålla på resultatet på lång sikt. Det är inte heller längre bara unga människor som vill förbättra sitt utseende utan numera lika många medelålders och äldre som intresserar sig för att bromsa det åldrande utseendet genom exempelvis injektionsbehandlingar såsom fillers och botox.

Kommentera