Föreläsning på Prime Doctor

I måndags höll jag en föreläsning om skönhet genom injektioner på Prime Doctor www.primedoctor.se som ligger vid Globen. Det var både läkare och sjuksköterskor på plats och även mina tidigare leverantörer från Qmed / Galderma Maria Molén och Anna Abtahi. Idag jobbar de för ett företag som heter Zeltiq www.coolsculpting.com som jobbar med Coolsculpting. Det var en intressant föreläsning om permanent fettreducering med kyla. Behandlingen är smärtfri, effektiv och en säker behandling. Ungefär 25-30 % fett försvinner efter en behandling. Behandlingen kyler ned fettcellerna och bryter ner till döda membranbundna partiklar som tas hand av kroppens egna system under 2-4 månader. Huden återhämtar sig bra på grund av tiden. Områden som man kan behandla är mage, love handels, insidan av låren och ryggen. En behandling som kommer bli stor på marknaden.

Det var uppskattad kväll då vi pratade skönhet och hur vi kan underhålla vår hud för att känna ett välbefinnande. Jag pratade även om vad som händer med huden när vi åldras och vad som orsaker det. Informerade även om fillers – Juvederm och botox och hur man kan förbättra, förstärka och förändra huden med injektioner för att få en föryngring i huden.

Kvällen avslutades med en behandling för att visa hur det går till när man kommer till mig.

 

FullSizeRender-9

Kommentera