Läppar

Många har frågor om hållbarheten vid behandling av läppar.

Det är en svår fråga på grund av att hållbarheten är olika från person till person. Jag har kunder som upplever att volymen finns fortfarande kvar i läpparna efter 1 år, en del upplever att volymen har försvunnit 3 månader efter första behandlingen. Jag är tydlig vid konsultationen med att resultatet kan försvinna fortare kring munnen och att hållbarheten är mycket bättre i kinder, under ögonen och på pannan. Min erfarenhet är att efter ett antal behandlingar på samma område så sitter volymen bättre och det blir glesare mellan behandlingarna.

Bilden visar hur hållbarheten ser ut efter 7 månader. Jag har endast behandlat underläppen på grund av hennes asymmetri.

Bild 1: Innan behandlingen

Bild 2:  2 veckor efter behandlingen

Bild 3: 7 månader efter bild 2 och bild 3

IMG_6715

Kommentera