RYNKOR

Hur kan vi föryngra huden?

Med injektioner – fillers och botox kan vi successivt förbättra och föryngra huden.

Efter ett antal behandlingar blir resultatet ofta bättre än de flesta har förväntat sig. Rynkorna försvinner och volym återskapas i ansiktet.

Min erfarenhet när det gäller glabella, mellan ögonbrynen, är att hållbarheten är otroligt bra när jag har behandlat både med fillers och botox. En del kunder förklarar för mig att ”rynkan har inte kommit tillbaka, det har ju gått flera år”

En del kunder behöver endast bara lägga botox på grund av att de endast har en stark muskel men inte fått linjerna ännu mellan ögonbrynen.

Vissa kunder har både linjer och en stark muskel, och då väljer jag ibland att injicera både fillers och botox för att nå ett bra resultat. Ibland börjar jag med att injicera botox för att på uppföljningen 2 veckor senare följa upp och se hur effekten blev, och kan då komplettera med fillers för att få en ännu bättre effekt.

Fillers: Juvéderm, Emervel, Restylane,  innehåller hyaluronsyra som är naturligt i våra kroppar. De bygger upp ansiktet och reducerar linjer och rynkor. Förbättrar, förstärker och föryngrar huden.

Botox: Botulininum Toxin Typ A: Muskelavslappnande läkemedel som dämpar bland annat en stark beskymmersrynka, föryngrar och reducerar rynkor.

IMG_6316

Kunden på bilden har jag behandlat med både Restylane Vital och botox.

Kommentera