Beskymmersrynkan

Har du en stark muskel, beskymmersrynka mellan ögonbrynen?

Botox – Azzalure är ett läkemedel som används för att dämpa muskel och har en effekt på 3 – 6 månader. Sedan kommer muskelaktiviteten tillbaka successivt. Många faktorer kan spela in hur länge effekten sitter, då effekten kan släppa tidigare om det är första gången du utför behandlingen eller om du har en stark muskel och använder den ofta när du anstränger dig. Många av mina kunder kommer 2-3 gånger per år. Min erfarenhet är efter ett antal behandlingar, efter ett antal år så är hållbarheten bättre och muskeln är inte lika stark som vid första behandlingen.

4 månader har gått mellan bild 1 och bild 2 och det var första gången som personen utförde en botoxbehandling och nu vill personen dämpa muskeln igen för att få full effekt. På bild 2 kan vi se att muskelaktiviteten inte har kommit tillbaka helt.

IMG_3892

Kommentera