Höstmöte med Galderma

Varje år arrangerar Galderma www.galdermanordic.com ett höstmöte för oss som jobbar med injektionsbehandlingar inom estetiska och medicinska behandlingar. I år föreläste Dr. Ravi Jain som är ägare och verskam på Riverbanks Clinic i England. Han pratade om balans och harmoni med Restylane. Även Dr. Cristoph Martschin från Stockholm, specialist inom dermatologi och estetiska behandlingar gick igenom ansiktets anatomi och känsliga områden i ansiktet. Vi fick även lyssna till experten inom estetiska behandlingar, Dr. Phillip Levy från Schweiz.

Ett intressant område som togs upp under föreläsningarna var behandling av käklinjen och halsen och dess effekter med Restylane och botox – Azzalure. Ett område som jag kommer vilja utveckla mer pga att det är ett problem för många kunder som jag träffar. Ett avancerat område då det oftast krävs kirurgi, ett ansiktslyft för att få en bra effekt av både hals och käklinjen. Jag såg många fina resultat på Akademikliniken under tiden jag jobbade där men en tuff konvalescens med både svullnad och blåmärken under en lång tid efter operationen.

Behandling med injektioner i käk- och halsområdet får man som kund ha låga förväntningar, beroende på vilka förutsättningarna kunden har. Det är viktigt att förklara för kunden vilka förutsättningar personen har och vägleda personen rätt.

Med rätt behandling ökar vi välbefinnandet genom att behandla och återskapa hud och muskler för att uttrycket och utseendet ska bli piggare.
Vill du ha kostnadsfri konsultattion kontakta mig på 070-5291787.img_5141_543c3d8f9606ee54794e67c8

Kommentera