Hur kan jag få en bättre hudkvalitet?

Hur kan jag få en bättre hudkvalitet och lyster i huden?

För varje år förändras både muskler, ligament, fettet och mängden kollagen och hyaluronsyran i ansiktet pga åldern, solning, stress, rökning och mycket annat. Jag jobbar endast med injektioner, fillers såsom Restylane och Juvéderm som innehåller hyaluronsyra och även botox, Botulinium Toxin som är ett muskelavslappnande läkemedel. Min erfarenhet med injektioner är att jag kan se positiva förändringar efter en behandling med Restylane och Juvéderm som ger en bättre hudkvalitet med sin hyaluronsyra. Där vi kan både ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt resultat och även få en lyster i huden. Bästa effekten är att kombinera injektioner med bra hudvårdsprodukter som återfuktar och skyddar din hud. Jag fotodokumenterar alla mina kunder för att kunna se effekterna efter varje behandling. Vill kunden ha mer effekt och få en bättre hudkvalitet så underhåller man huden mer för att få det resultat man vill uppnå. Det är viktigt för mig att uppnå ett naturligt resultat.

img_4862_54351f4ae087c339cdb1127c_thumbimg_4864_54351f5c9606ee317b3da566_thumb

Kommentera