Skönhetsmässa

MONACO AMWC 2014
AMWC- Anti-ageing Medicine World Congress i Monaco www.euromedicom.com är en årlig träff för alla som jobbar inom skönhets branschen. Mässan har en väldigt hög klass, experter inom alla områden kommer dit från hela världen och berättar om de senaste trenderna. En talare pratade t ex om att om 10-15 år kommer antal plastikoperationer minskas avsevärt.

Det vi vet idag är att vi kan göra otroligt mycket med huden för att förebygga bl.a. med injektioner, laser, peeling, Dermapen och krämer m.m. för att skjuta fram åldrandet. Det som var roligt att höra var att många idag strävar efter att det ska se naturligt ut och inte överbehandla sina kunder.
Det var mycket fokus på behandlingar runt ögonen och i mellanansiktet vilket är ett uppskattat område. Det var även föreläsningar om Botox där vi kan förebygga och hålla huden ung med små doser på halsen så den inte blir slapp och hängig. Det var även viktigt att ha vita tänder och vita ögon som gör att vi ser yngre ut. Det är två områden som vi oftast ser först när vi träffar någon. Tack för ett givande möte.

Kommentera