Rynkor

RYNKOR
Igår hade vi ett litet mindre event för kvinnor över 50 +. Vi pratade om kroppens största organ, huden och kvällens tema var ansiktet. Att ta hand om sin hud är lika viktigt som att ta hand om sina tänder, sitt hår, sina naglar och sin kropp. Hur kan vi ta hand om vår hud? Hur kan vi förebygga och underhålla våran hud så man känner sig pigg och fräsch. Många frågor och svar. Bästa frågan var, tar en kräm bort rynkor? NEJ! En kräm tar hand om din hud, skyddar och förebygger. Injektioner med hyaluronsyra är en behandling som förbättrar din hud och reducerar rynkor. En kräm, peeling och behandling av dermapen som stimulerar kollagenet är ett bra komplement till injektionerna vilket ger ett bra resultat på huden. På ECH kan du få mer information om din hud. Vi har hudterapeut Liliane Sallander som hjälper dig med krämer och ansiktsbehandlingar. Hos mig diskuterar vi injektioner för att föryngra, förbättra och förstärka ansiktet. Jag har även lång erfarenhet av plastikkirurgi. Vi har även hudläkarna Anne Wetter och Petra Kjellman. Varmt Välkomna!

2014-04-02-2324_533c8027ddf2b34103758fde

 

Kommentera