Ådernät

ÅDERNÄT
Nu är det dags att se över dina ben. Har du ådernät ”spindelnät” på benen så finns det hjälp att få. Vi börjar först med en bedömning, information om dina förutsättningar, val av behandling och biverkningar. Det krävs ett antal behandlingar med 3-4 veckors mellan rum. Efter din behandling så kan du röra på dig som vanligt men bör undvika kraftiga aktiviteter såsom löpning. Det är bra att använda stödstrumpor som kompression 1-2 veckor efter behandlingen. Efter behandlingen uppstår hudrodnad, klåda och svullnad i anslutning till injektionsstället och klingar av efter några timmar.
Ådernäten blir mer framträdande till en början, kärlet blir rött, blått som sedan övergår till brunt. Sedan blekas det av inom 6-8 veckor. Hudpigmentering kan uppstå i några procent av behandlingen men bleknar av långsamt och försvinner normalt inom 1 år. Nu är det perfekt att börja behandla om man vill bli fin till sommaren. Alltid steget före.
Varmt välkommen.

Kommentera