Skönhet

HYALAS
Under min tid som injektionssköterska har jag träffat många personer som har kommit till mig pga att de har gått till fel behandlare från början.Det kan handla om att de har fått knölar i ansiktet efter en injektion, assymetri i ansiktet eller fått behandlingar där det har blivit för mycket volym i läppar eller i kinder. Kunden är inte nöjd helt enkelt. Det är viktigt för mig att vara lyhörd och lyssna noggrant på deras önskemål och därefter diskutera deras förutsättningar. Alla människor har en viss assymetri ansiktet, vi har två ansiktshalvor. Det är även viktigt att ha ett foto på hur hon såg ut innan behandlingen vilket är svårt för det är inte så många som tar foto innan. Antingen kan man korrigera så det blir mer symmetri i ansiktet med mer fillers – Restylane alt att man tar bort allt och börjar om från början. Vi pratar om ett enzym som heter Hyalas som tar bort preparatet på 12-48 timmar.

Jag hittade detta inlägg i veckan av en tjej som kom till mig för några år sedan.

”Man kan få bort dem!!!!

Jag fick hjälp av Jenny Andersson på Akademikliniken! Hon är verkligen otroligt grym på sitt jobb OCH är mycket tålmodig! Jag kan vara lite småjobbig hehe.
Innan har jag bara fått höra att det försvinner av sig själv eller att lite massage kan hjälpa (det gjorde det INTE). Hon sprutade något och masserade bort dem, på 24 h var dem borta! Jag gick runt med dessa fula knölar så länge och vips fick hon bort dem!
Jag rekommenderar verkligen Jenny, hon är trevlig och noggran, har tidigare fyllt med restylane under ögonen och blev jättenöjd och härnäst funderar jag på botox!
Nu har jag lovat mig själv att hålla fast vid henne! Kan du ta dig till Stockholm så tveka inte att kontakta henne!
Du kan få bort de fula knölarna”

Så har ni problem så är ni varmt välkomna till mig på Estetiskt Centrum Hud. (Diagnostiskt Centrum Hud)

Kommentera